Promocija filma “Hobit – bitka pet armija”

Decembar je dugo iščekivani mesec, kada će svi ljubitelji fantazijske književnosti i filma, možda po poslednji put, imati priliku da premijerno uživaju u novoj ekranizaciji nekog Tolkinovog dela.
Povodom toga Blitz film, Cinema+ i Udruženje “Valinor” su organizovali događaj posvećen premijeri poslednjeg filma u trilogiji “Hobit – Bitka pet armija” u Miners pub-u na Dorćolu.

Program događaja:

18h – Konferencija za medije
19h – 23h Regularan program

Tokom samog događaja posetioci su mogli da poslušaju izlaganje članova Udruženja ” Klub 128″ koji su sa književnog aspekta komentarisati Tolkinov rad i knjigu “Hobit”, a članovi Udruzenja “Valinor” su dalo profesionalni osvrt na prethodne filmove “Hobit”.

Kako je vreme odmicalo, uživali smo u plesnim nastupima trupe “Soulfire”, trailerima sa naših festivala i iz filmova, kao i u muzičkim nastupima “Mine i Gordana” koji na flauti i gitari obrađuju pesme iz već pomenutih filmova. Nije bilo neobično iznenaditi se ukoliko bi neka od elfica zapevala iz ćoska ovog patuljackog rudnika!

 

Miners Pub predstavlja jako redak primer paba koji vam nudi visokokvalitetne svetske dragulje pivarstva sa raznih meridijana, kao i piva dve naše zanatske pivare – poznatog Krugera & Brenta i nove pivarske senzacije – pivare Kabinet!

Prijatelji događaja – izdavač Solaris