Japanizam 2015

U okviru manifestacije koja se bavi promocijom Japanske tradicionalne i pop kulture pod nazivom “Japanizam”, potpredsednica udruženja “Valinor”, Ljubica Dolašević, predstavila je sve značajne aspekte rada udruženja, ali sa posebnim akcentom na pređašnji “Tolkinfest”, kao najznačajnji projekat udruženja. “Tolkinfest 2015” je organizovan u okviru humanitarne manifestacije “Nastavi tradiciju” ispred Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Prezentaciji su prisustvovali i bend “Mina i Gordan” koji su poznatim melodijama iz trilogije “Gospodar prstenova” dodatno zabavili publiku, a da sve bude još zanimljivije nastup su dodatno začinili i plesači plesne trupe “Valinor” (Maja Peraić, Zoran Stepanović, Zorana Zlatković) i “Celtic Rhythm” (Bojana Vukotić).

Tokom prezentacije svi članovi udruženja su se potrudili da donesu duh “Srednje zemlje” u Veliku salu Doma omladine i makar na nekoliko minuta dočaraju atmosferu “Tolkinfesta”. Publika je ujedno mogla da uživa i u najzanimljivijim scenama i fotografijama sa pređašnjih festivala.